Pnasyifa's Fotopages
nik mardhiyah wan hussin
[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Feb-2011 05:29 Email | Share | | Bookmark
My Astana Make-Over

Best place to buy!!
mcm2 ada
also kipas pon murah
View all 6 photos...
Semenjak 2 menjak ni..aku and hubby sibuk tahap gaban menyiapkan umah baru kami mggu ni br start nak beli and pasang lampu.

So pilih punya pilih we all dpt info House of lighting is the best kedai nak bli lampu..harga murah giler compare ngan kedai2 lain...so we all merayap la ke HL..hoho memang rambang mata..mcm kita p kedai kain gak..semua cantik2...haha rege pon cantik2. Sampai sakit ler leher aku ni dok dongak2 pilih lampu..

Sib baik hubby bole excuse awal ckit dr skolah dptla temankn aku p pilih2 lampu umah..klu x mau haru biru aku sorg2 dok memilih..bukan apa kan nanti aku bli hubby laks x berkenan ker..or etc lah nanti..he3


Wednesday, 23-Feb-2011 04:10 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday my dear Princess-Putri Syifaa' Zafirah

wish nak princes cake..
make a wish dlu dik..
mari2 pinggan adik nak potong doh nie
Syukur ke hadrat Illahi...hari ini genap umur my little princess syifaa yg ke-4 tahun, banyak suka duka sikecil ni dalam kehidupan kami. Tahun ni w/pun masih 4 thn aku telah memutuskn nak hantar syifaa ke sekolah, berbanding kakaknyer dlu masa umur 5 thn br aku hantar but kali ni aku hantar awal setahun..bukan apa at least kakak nyer semangat ckit nak buat homework bila tgk adik ada join sekali...hermm anak2 2 org 2 jenis perangai..apa2pon aku and abang syukur sgt2 dgn kurnia Illahi ini akan kami berikn yg terbaik utk dia org selagi kami termampu


Thursday, 17-Feb-2011 05:00 Email | Share | | Bookmark
My Astana

hoyeyyy..dah bole masuk umah
budak kecik yg happy
kitchen area
View all 5 photos...
Now February sudah..masa terus berlalu..Alhamdulillah Allah permudahkan rezeki kami sekeluarga...susah senang kami harungi bersama...

Gembira di hati hanya ALLAH saja yg mengetahui.. impian untuk memiliki rumah yg lebih selesa akhir selesai sudah ...Insyaallah dlm masa terdekat kami akan berpindah ke rumah baru...x sabar u


Monday, 13-Dec-2010 02:54 Email | Share | | Bookmark
Tanda-tanya??

Aku prasan semenjak dr hr ahad mggu lepas spai hr ni...badan aku rasa lain macam..susah nak aku describe..yg aku rasa tekak ckit2 raya loya+cepat mual klu mkn apa2..eee..aku syak mcm aku terkena penyakit org pompuan..tp entahla takut nak teka..nak jer p klinik but masih awal sgt ..nak aku bg tahu abg sal apa yg aku rasa takut lak ..kan dia berharap dgn apa yg aku agak..wooo..byk x selesa btul la badan aku skrunk...naper eik... hermm...klu x btul andaian aku mesti aku and abg frust..huhu..

So aku pikir ambik langkah bersabar dlu sampai hjg bulan nie....


Friday, 3-Dec-2010 12:36 Email | Share | | Bookmark
Day 1 @Disneyland Hong Kong...

@KLIA
 
 
View all 16 photos...
....masih segar dlm kenangan kami sekeluarga semua coz berkesempatan mejejak kaki ke Disneylang Hong Kong June'10...

Ini sempena cuti skolah bulan 6 yg lepas..hermm..mcm ada anak skolah..he3..anak2 kecik g sikakak br 5 thn..x per la..anak2 cukup suka ngan karektor Mickey& Minnie..so ada rezki lebih x salah bw anak2 p jenjalan sekali...kita happy anak2 happy..
possing-gediks-dluhe3.jpg


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net